Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет03042020

Брой 64, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало България (2) БСП си постави за цел да спечели двойно повече кметове

БСП си постави за цел да спечели двойно повече кметове

БСП си постави за цел да спечели двойно повече кметове

Петима депутати на БСП се впускат в кметската надпревара, съобщава в своя публикация DarikNews. Това са Пенчо Милков в Русе, Станислав Владимиров в Перник и Николай Тишев, номиниран в Бургас. Друг депутат и бивш кмет - Кольо Милев, вече беше номиниран от социалистите в Сливен. Милев бе кмет на Сливен от 2011 до 2015 г. Той бе посочен като кандидат-кмет на общинска конференция на БСП в Сливен на 31 август.

Колегата му от парламентарната група Тодор Байчев ще атакува кметската позиция в Карнобат. 

Ямболските червени издигнаха за кмет общинския лидер на БСП Катя Георгиева, а във Варна социалистите няма да играят с партиен кандидат. В Добрич партията номинира сегашния секретар на общината Соня Георгиева. 

Бившият зам.-кмет на Търговище Рая Матева е кандидатурата на БСП и АБВ в общината. Двете партии стоплиха отношения и се явяват заедно на кметския вот на много места в страната.

Социалистите си поставят за цел да увеличат със сто процента кметовете си, заяви лидерът на червените Корнелия Нинова преди ден. На 31 август Нинова участва в конференцията на русенските червени, на която Пенчо Милков официално бе номиниран за кандидат-кмет на дунавския град.

България

Икономика

Бизнесът иска германиския модел за запазване на заетостта

Бизнесът иска германиския модел за запазване на заетостта

В България 60% от нетната заплата на работниците в засегнатите от кризата компании трябва да се поеме от държавата (например от Агенцията по...

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Loading...

Свят

Loading...

Земеделие

Loading...