Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет21062018

Брой 121, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.69571 BGN1 GBP = 2.23031 BGN1 CHF = 1.70057 BGN
Back Вие сте тук:Начало Начална Бунт във Верея

Бунт във Верея

Титуляр­ният със­тав на Верея на 90% няма да вземе учас­тие в решител­ния плейофен-реванш от Първа професионална лига с Пирин (Благоев­г­рад). Пър­вата среща на стадион “Христо Ботев“ завърши при резул­тат 1:1, а реван­шът в Стара Загора е в събота. За домакините обаче вероятно ще играят дъл­боки резерви и юноши, тъй като основ­ните фут­болисти вдиг­наха бунт. Те не са получавали зап­лати вече пет месеца, а шефът им Галин Михай­лов приз­нал, че трудно може да намери сред­с­тва, за да им плати.

“Добре, че са треньорът Алек­сан­дър Томаш и неговите помощ­ници. Ако не бяха те, щяхме да обявим бой­кот още преди месец. Стис­кахме зъби и играхме, но вече ни писна и никой не може да ни спре. Няма ли пари, няма да играем срещу Пирин. Нещо повече – всички си тръг­ваме, тъй като без проб­леми можем да раз­т­рог­нем договорите си“, обяви пред “Блиц“ един от титулярите на Верея, решил по обяс­ними причини да запази аноним­ност.

Според непот­вър­дена инфор­мация соб­с­т­веникаът на клуба от Стара Загора Галин Михай­лов ще се опита да потуши бунта и днес да се раз­п­лати с фут­болис­тите. Запоз­нати с финан­совите дела на Верея обаче смятат, че шан­совете това да се случи, са минимални.

България

Икономика

Култура

Спорт

Лудогорец срещу северноирландци в Шампионската лига

Лудогорец срещу север­ноир­лан­дци в Шам­пион­с­ката лига

Съперниците на ЦСКА, Левски и Славия ще станат известни днес

Лудогорец ще играе срещу пър­венеца на Северна Ирлан­дия Крусей­дърс в пър­вия квали…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Двуметрова торта от череши за празника на сладкия плод в Кюстендил

Двумет­рова торта от череши за праз­ника на слад­кия плод в Кюс­тен­дил

За единайста поредна година Община Кюс­тен­дил заедно с мес­т­ния Инс­титут по земеделие организират Праз­ник на черешата, който ще се със­тои на 2

Прочети още:

Loading...