Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

София °C
Варна °C
Пловдив °C
В. Търново °C
Русе °C
   
Вестник Земя - първа страница

Пет24032017

Брой 59, Година XXVII

   Валута: 1 USD = 1.8133 BGN1 GBP = 2.26702 BGN1 CHF = 1.82788 BGN
Back Вие сте тук:Начало Позиция

Русофилската индулгенция за русофоба

Русофилската индулгенция за русофоба

С отиването „на килимчето” при Бойко Борисов Николай Малинов навреди повече на русофилската кауза, отколкото колективните усилия на цялата десница в годините на прехода!

В началото не можах да повярвам. Дори си мислех, че това е някакъв фалшификат, изкусно произведена на фотошоп интрига. Разтърках си очите, но, уви, снимките не се изпариха, нито се разтвориха в пространството.

В профила на Бойко Борисов видях кадри, на които елитът на Национално движение “Русофили“ отива на крака при експремиера! На тях се вижда още как лидерът на Движението Николай Малинов (който за три години мина през три различни партии и последно финишира като граждански кандидат в листата на Обединени патриоти в София) подарява нещо на Борисов и доволно се смее заедно…

Прочети още…

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Мечтано сбогуване за Подолски

Мечтано сбогуване за Подолски

В 130-ия си и последен мач за Германия Лукас Подолски донесе на Бундестима престижна победа над историческия съперник Англия с 1:0.

Публи…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Смяната към лятното време съвпада с Часа на Земята

На 25 срещу 26 март отново местим часовниковите стрелки с един час напред, като минаваме към лятното часово време. Същата вечер в 20,30 часа…

Прочети още:

Loading...