Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря20062018

Брой 120, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.69571 BGN1 GBP = 2.23031 BGN1 CHF = 1.70057 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2)

Германска легенда беснее срещу Йозил

Гер­ман­с­ката фут­болна легенда Лотар Матеус скочи на една от звез­дите на Бун­дес­тима Месут Йозил. Националът от тур­ски произ­ход ядоса Матеус и феновете като не изпя химна в пър­вия мач на тима на Мон­диала срещу Мек­сико, завър­шил 0:1.

Йозил ядоса и шефовете на гер­ман­с­кия фут­бол със снимки с дейс­т­ващия тур­ски президент Реджеб Ердоган, който се бори за нов ман­дат.

“Нямам никакъв проб­лем с това, че Йозил не пее гер­ман­с­кия химн. Това си зависи от всеки играч. Това, което наб­людавах в Мос­ква след края на химна, обаче ме раз­г­неви ужасно много. Десет гер­ман­ски национала помахаха на пуб­ликата, дадоха знак на феновете. Само Йозил не стори нищо. Той явно не раз­бира защо в Гер­мания има тол­кова много дис­кусии за него. Беше редно Йозил да покаже…

Прочети още…

Съпругата на Меси го надъха в интернет

Сериозна под­к­репа след слабия старт на Мон­диала в Русия получи звез­дата на Аржен­тина Лионел Меси. Нападателят пропусна дузпа срещу Ислан­дия, с което не успя да помогне на тима си да стар­тира с победа, а критиките не закъс­няха.

В този момент се намеси съп­ругата му Антонела, която пусна снимка на цялото семейс­тво и написа – „Завинаги заедно и всички с теб повече от всякога!”

Аржен­тина играе втория си мач на Мон­диала чет­вър­тък от 21 часа, а съпер­ник е основ­ният им претен­дент за върха в…

Прочети още…

Лудогорец срещу северноирландци в Шампионската лига

Лудогорец срещу северноирландци в Шампионската лига

Съперниците на ЦСКА, Левски и Славия ще станат известни днес

Лудогорец ще играе срещу пър­венеца на Северна Ирлан­дия Крусей­дърс в пър­вия квалификационен кръг на Шам­пион­с­ката лига за сезон 2018/19. “Орлите“ ще бъдат домакин в пър­вия мач на 10 или 11 юли. Реван­шът е на 17/18 юли.

Крусей­дърс е седем­к­ратен шам­пион на Северна Ирлан­дия. До 1949 година клубът не е имал мъжки отбор, а само деца и юноши. Официал­ните цветове на екипите са черно и чер­вено. Мени­джърът Стивън Бак­сър е на поста от 2005 година…

Прочети още…

Хари Кейн герой за Англия в драма срещу Тунис

Хари Кейн герой за Англия в драма срещу Тунис

Тунис загуби драматично от Анг­лия с 1:2 на “Вол­гог­рад Арена“ във Вол­гог­рад. Това бе първи мач и за двата тима от група G на светов­ното пър­вен­с­тво по фут­бол в Русия. Хари Кейн (11, 90+1) вкара и двата гола за “трите лъва“, донасяйки им победата в добавеното време, а Фер­жани Саси (35-дузпа) бе точен за “орлите от Кар­таген“.

По-рано през деня Бел­гия срази Панама с 3:0 в другата среща от групата. Головете отбелязаха 1:0 Дрийс Мер­тенс 47, 2:0 Ромелу Лукаку 69, 3:0 Ромелу…

Прочети още…

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Двуметрова торта от череши за празника на сладкия плод в Кюстендил

Двумет­рова торта от череши за праз­ника на слад­кия плод в Кюс­тен­дил

За единайста поредна година Община Кюс­тен­дил заедно с мес­т­ния Инс­титут по земеделие организират Праз­ник на черешата, който ще се със­тои на 2

Прочети още:

Loading...