Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря20062018

Брой 120, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.69571 BGN1 GBP = 2.23031 BGN1 CHF = 1.70057 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА се подхлъзна на „Българска армия”

ЦСКА се подхлъзна на „Българска армия”

ЦСКА се подхлъзна на „Българска армия”

Треньорът Стамен Белчев обясни защо „червените” не вкараха гол на Локомотив (Пд)

ЦСКА се под­х­лъзна у дома и завърши 0:0 с Локомотив (Пд) в среща от 33-ия кръг на Първа лига. Така „армей­ците” дръп­наха с 4 точки пред Лев­ски в бит­ката за второто място в пър­вата шес­тица. “Чер­вените“ нямат загуба в пос­лед­ните си 7 мача, в които пос­тиг­наха 5 победи и две равен­с­тва, но за първи път началото на плейоф­ната фаза не успяха да вкарат гол. Те доминираха през целия мач, но така и не успяха да преодолеят отб­раната на „смър­фовете” и вратаря им Илко Пир­гов.

Треньорът на ЦСКА Стамен Бел­чев обясни защо фут­болис­тите му не са можаха да вкарат гол срещу Локо (Пд). “За съжаление не можем да реализираме положенията си. През пър­вото полув­реме играхме доста прип­ряно. Нямаме тър­пението да изчакаме своя момент. Под­ценихме съпер­ника. Всеки от играчите иска да вкараме по-бързо гол, но това не стана. Искахме да играем силно през цен­търа. На моменти ни се получи, в други – не”, сподели Бел­чев след мача.

Всеки един фут­болист трябва да е готов във всеки момент да си защити името. На моменти не играехме както на мен ми се иска. Феновете ни под­к­репят винаги и заради тях трябва да сме на ниво. Има още мачове и нищо не е решено. Чака ни мач с Лудогорец и трябва да въз­с­тановим фут­болис­тите по въз­можно най-бързия начин”, завърши нас­тав­никът на „чер­вените”.

Пред­с­тавители на два тур­ски и на един гръцки клуб изг­ледаха срещата на стадион „Бъл­гар­ска армия”. Скаутът от Тур­ция работи за Истан­бул Башак­шехир и Ген­ч­лер­бир­лиги, а този на Гър­ция за АЕК. В тях­ното полез­рение са били Николай Будуров, Алек­сан­дър Дюл­геров, Божидар Чор­ба­джийски и Антон Недял­ков.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Двуметрова торта от череши за празника на сладкия плод в Кюстендил

Двумет­рова торта от череши за праз­ника на слад­кия плод в Кюс­тен­дил

За единайста поредна година Община Кюс­тен­дил заедно с мес­т­ния Инс­титут по земеделие организират Праз­ник на черешата, който ще се със­тои на 2

Прочети още:

Loading...