Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря20062018

Брой 120, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.69571 BGN1 GBP = 2.23031 BGN1 CHF = 1.70057 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Медведева няма да участва на Мондиала в Милано

Медведева няма да участва на Мондиала в Милано

Медведева няма да участва на Мондиала в Милано

Евгения Мед­ведева няма да учас­тва на Светов­ното пър­вен­с­тво по фигурно пър­заляне в Милано, което стар­тира на 19 март. Рус­ката звезда има лекар­ска препоръка да почива, пише Красивата страна на спорта. Тя е пос­лед­ната шам­пионка, която се оттегли от със­тезанието и така всички победители от 2017 година няма да защитават тит­лите си.

Според инфор­мация от рус­ката федерация, лекарите са препоръчали на олим­п­йс­ката медалис­тка да почива от 4 до 8 сед­мици, за да не се наложи операция на крака, който кон­тузи в Гран При. Като резерва в рус­кия тим влиза Станис­лава Кон­с­тан­тинова, която миналата сед­мица завърши чет­върта на Светов­ното за девойки в София.

Преди дни от Милано се отказаха и шам­пионите при спор­т­ните двойки Вен­джин Сю и Кон Хан (Китай) заради стрес фрак­тура. Юзуру Ханиу (Япония) също получи лекар­ска заб­рана да учас­тва, а победителите при тан­ците на лед Теса Въртю и Скот Моър (Канада) обявиха, че няма да статират още след като победиха на Олим­пиадата.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Двуметрова торта от череши за празника на сладкия плод в Кюстендил

Двумет­рова торта от череши за праз­ника на слад­кия плод в Кюс­тен­дил

За единайста поредна година Община Кюс­тен­дил заедно с мес­т­ния Инс­титут по земеделие организират Праз­ник на черешата, който ще се със­тои на 2

Прочети още:

Loading...