Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон01062020

Брой 100, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.75631 BGN ↓ 1 GBP = 2.17102 BGN ↓ 1 CHF = 1.82447 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) В Ювентус четири месеца без пари

В Ювентус четири месеца без пари

В Ювентус четири месеца без пари

Футболистите и треньорите на италианския шампион Ювентус няма да получават заплати за четири месеца, обявиха официално от клуба. Мярката е заради кризата, която настъпи заради пандемията от коронавирус. Така Кристиано Роналдо и компания ще спестят на “старата госпожа“ 90 милиона евро, отказвайки се от възнагражденията си за март, април, май и юни тази година. Това обаче може да се промени, ако сезонът бъде подновен. В този случай всички заплати ще бъдат повишени.

„Ювентус анонсира, че сегашната глобална обстановка официално спря представянето ни на терена. Това доведе до решението на играчите и треньорите от първия тим да се откажат от официалните си възнаграждения след тази ситуация. Ръководството и футболистите взеха това решение. Разбирането предвижда намаляване на заплатите, равни за месеците – март, април, май и юни 2020 година. През следващите седмици личните споразумения с играчи и треньорски щаб ще бъдат финализирани, както се изисква по текущия регламент”, пише в изявлението от клуба.

„Икономическите и финансовите аспекти от постигнатото разбиране ще доведат до 90 милиона евро активи в касата на клуба за финансовата 2019/20. В случай че мачовете от настоящия сезон бъдат насрочени, клубът ще преговаря добросъвестно с всички, за да се увеличат компенсациите според актуалното възобновяване на финансиране. Ювентус иска да благодари на играчите и треньорите за тяхната ангажираност в този труден момент за всички”, добавят „бианконерите“.

България

Икономика

Решено: Събрания на открито за земеделските кооперации!

Решено: Събрания на открито за земеделските кооперации!

Земеделските кооперации ще провеждат общите си събрания на открито, при строга организация и кратък дневен ред. За провеждането им трябва да...

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Кризата отвори очите на Ели Шербан за нови бизнес идеи

Кризата отвори очите на Ели Шербан за нови бизнес идеи

История за това как две изгорели помпи за напояване водят до откриването на два собствени магазина за зеленчуци

Все по-често се случва българ...

Прочети още:

Loading...