Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон01062020

Брой 100, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.75631 BGN ↓ 1 GBP = 2.17102 BGN ↓ 1 CHF = 1.82447 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Шеф в Байерн разкритикува президента на УЕФА

Шеф в Байерн разкритикува президента на УЕФА

Една от германските легенди на световния футбол Карл-Хайнц Румениге сподели изненадваща идея за приключване на сезона в първенствата на Европа. Изпълнителният директор на Байерн разкри своя план за предотвратяване на безпрецедентна икономическа криза в клубовете, след като шампионатите са спрени заради пандемията от коронавирус. „За да не съсипем нашата лига от съществено значение е да приключим този сезон. Това се отнася и за оцеляването на много от нашите клубове, за да се избегне безпрецедентна икономическа катастрофа. Поради тази причина мисля, че най-разумно ще е да удължим сезон 2019/2020 поне до септември, при най-лошия сценарий. Началото на следващия шампионат може да започне в началото на зимата, така че футболистите да се възползват от празниците и да са достатъчно подготвени за игра. Това е напълно възможен сценарий“, заяви Румениге пред Frankfurter Allgemeine Zeitung.

В същото време легендата разкритикува президента на УЕФА Александър Чеферин, който говори за края на юни като последен срок за възможно възобновяване на шампионатите и срещите в Шампионската лига и Лига Европа. „Този тип изявления могат да имат само отрицателно влияние, тъй като би създало усещане за несигурност. Мисля, че сега ще имаме много по-голяма рационалност по отношение на трансферите“, добави шефът на баварците.

България

Икономика

Решено: Събрания на открито за земеделските кооперации!

Решено: Събрания на открито за земеделските кооперации!

Земеделските кооперации ще провеждат общите си събрания на открито, при строга организация и кратък дневен ред. За провеждането им трябва да...

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Кризата отвори очите на Ели Шербан за нови бизнес идеи

Кризата отвори очите на Ели Шербан за нови бизнес идеи

История за това как две изгорели помпи за напояване водят до откриването на два собствени магазина за зеленчуци

Все по-често се случва българ...

Прочети още:

Loading...