Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет04062020

Брой 103, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.74721 BGN ↓ 1 GBP = 2.19596 BGN ↑ 1 CHF = 1.81213 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Чочев прогнозира намаляване на трансферните суми за играчи

Чочев прогнозира намаляване на трансферните суми за играчи

Чочев прогнозира намаляване на трансферните суми за играчи

Националът на България – Ивайло Чочев, е поредният спортист, който се включи в #Backstage тренда в Youtube, където известни родни състезатели говорят на различни теми, докато са в изолация. Играчът на италианския Пескара сподели какво е състоянието му, докато се възстановява от контузията си, какви дейности извършва с цел по-бърза рехабилитация, спазва ли хранителен режим, ситуацията в европейския футбол и националния отбор. “Моето състояние се подобрява след направени 3 операции и 1 година извън терените. Мисля, че наближава моето завръщане. Имам издадена програма от доктора, която трябва да изпълнявам. По две тренировки на ден с уредите вкъщи и малко импровизация. По-трудно е. Имам нужда от фитнес, от възстановителни центрове“, започна футболистът.

“В 5 или 6 дни от седмицата се храня здравословно. Позволявам си в 1 ден от седмицата да ям по-забранени за нас, спортистите, храни. Справям се като всички хора с изолацията. Седене вкъщи, четене на книги, гледане на телевизия и сериали. Още повече, че аз имам да тренирам по 2 пъти на ден“, разкрива българинът.

“Уикенд без футбол не е интересен. На отборите се отразява финансово. От гледна точка на футболистите това прекъсване ще се отрази физически. След 4-5 години няма да се дават подобни големи суми за играчите“, смята Ивайло Чочев.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Пчеларите са на минус от пролетните паши

Пчеларите са на минус от пролетните паши

Производители на пчелни продукти от седем области на страната търсят по-добри пазари и популяризират ползите от консумацията на български ме...

Прочети още:

Loading...