Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря12082020

Брой 152, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65987 BGN1 GBP = 2.17694 BGN1 CHF = 1.82056 BGN
Back Вие сте тук:Начало България (2) Днес кандидатите за евродепутати на “БСП за България“ ще посетят областите Враца, Плевен, София-област, Пловдив, Пазарджик, Смолян, София,

Днес кандидатите за евродепутати на “БСП за България“ ще посетят областите Враца, Плевен, София-област, Пловдив, Пазарджик, Смолян, София,

Враца

В 13:30 часа, в град Бяла Слатина, Елена Йон­чева и Мариела Модева ще проведат среща с граж­дани в Кул­тур­ния дом. В 15:45 часа, те ще се срещ­нат с кмета на Мез­дра Генади Съб­ков в общината. В 16:00 часа, кан­дидатите за евродепутати ще се срещ­нат с граж­дани в Дома на желез­ничаря. В 18:00 часа, при рек­лам­ната шатра при клуба на БСП във Враца, Елена Йон­чева и Мариела Модева ще дадат прес­кон­ферен­ция. В 18:30 часа, в Драматич­ния театър, те ще се срещ­нат с общес­т­веността.

Плевен

В 14:00 часа, в читалището на с. Драгаш вой­вода, Румен Гечев ще се срещне с жители. В 17:00 часа, той ще се срещне с жители на село Горни Дъб­ник в читалището. В 18:00 часа, в град Плевен, Румен Гечев ще се срещне с общес­т­веността в зала „Катя Попова”.

София област

В 10:00 часа, пред Памет­ника „Кръста” в град Самоков, Мом­чил Неков и Крум Дон­чев ще почетат годиш­нина от Освобож­дението на Самоков от тур­ско роб­с­тво.

Плов­див

В 10:00 часа, в Пен­сионер­с­кия клуб на с. Йоаким Груево, Иван Кръс­тев и Тодор Стоилов ще проведат среща с жители. В 15:00 часа, в град Плов­див, кан­дидатите за евродепутати ще се срещ­нат със Съюза на глухите. В 18:00 часа, те ще учас­т­ват в дис­кусия: „Икономика на ЕС, заетост и доходи” в БСП-Район Северен.

Пазар­джик

В 11:00 часа, в читалището на с. Лисичово, Деница Златева ще проведе среща с жители. В 13:00 часа, тя ще се срещне с жители на с. Калугерово. В 15:00 часа, кан­дидатът за евродепутат ще проведе среща с ръковод­с­т­вото на фирма „Брокс” в Пазар­джик. В 18:00 часа, тя ще се срещне с общес­т­веността в Младеж­кия дом.

Смолян

В 11:00 часа, в с. Борино, Петър Витанов ще се срещне с жители. В 13:30 часа, в хотел „Орлец” в село Буй­ново, той ще проведе среща с жители. В 17:00 часа, кан­дидатът за евродепутат ще се срещне с жители в рес­торанта на село Виево.

София

В 10:00 часа в Дома на Европа, д-р Десис­лав Тас­ков ще учас­тва в дис­кусия по здравеопаз­ване. В 18:00 часа, в район Красна поляна, Цветелина Пен­кова ще се срещне с граж­дани.

Русе

В 10:30 часа, в село Ветово, в клуб „Шарено перо”, Сер­гей Станишев и Валери Жаб­лянов ще се срещ­нат с жители. В 13:30 часа, в Салона на кооперацията в село Бръш­лен, те ще проведат среща с общес­т­веността. В 16.30 часа, в гр. Русе при шат­рата в Парка на младежта, те ще дадат прес­кон­ферен­ция. В 18:00 часа, кан­дидатите за евродепутати ще присъс­т­ват на пред­с­тавянето на книгата на Велис­лава Дърева в Дом на учените.

България

Икономика

Loading...

Култура

„Пор­тал на два свята“ — Цари Мали град

Оперният фестивал се иткрива на 29 август с “Янините девет братя“

Софийс­ката опера и балет се готви за отк­риването на новия си фес­тивал „Порт…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Потен­циалът на нашия отбор е много по-голям, заяви Херо

Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо заяви, че потен­циалът на водения от него тим е много по-голям. „Сигурно раз­ликата с Лев­ски отп­реди …

Прочети още:

Loading...

Свят

Кървави сблъсъци в Беларус при протестите след изборите

Кър­вави сблъсъци в Беларус при протес­тите след изборите

Опозиционната лидерка Светлана Тихановска пристигна в Литва, след като е била задържана в в Минск за седем часа

Най-малко един човек е загина…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...