Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт22092020

Брой 181, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65286 BGN1 GBP = 2.14178 BGN1 CHF = 1.81499 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Примабалерина от Виенската опера репетира вкъщи

Примабалерина от Виенската опера репетира вкъщи

Примабалерината на Виен­с­ката опера Люд­мила Коновалова репетира в мал­кото си жилище в авс­т­рийс­ката столица, след като операта бе зат­ворена заради коронавируса.

Елитни артисти по целия свят са принудени да имп­ровизират, за да се подър­жат в отлична форма по време на принудител­ното спиране на репетициите заради пан­демията от новия коронавирус.

“Можете да подър­жате форма нав­сякъде — в днев­ната, в коридора,в кух­нята. Не е нужно много, само два метра прос­т­ран­с­тво и нещо, на което да се опираш“, казва родената в Мос­ква балерина във видеозапис, нап­равен с мобил­ния ѝ телефон във виен­с­кия ѝ апар­тамент. “Най-важни са сил­ното желание и волята. В крайна сметка, правим всичко това, за да сме готови да се завър­нем на сцената“, добавя примата. Коронна пар­тия на Коновалова, изпъл­нена на сцената на “Рус­кия балет“, стана Аврора в „Спящата красавица”през 2007 г.

Слез дебюта й Карла Фрачи покани балерината заедно с Иван Попов, да играят в пос­танов­ката „Спящата красавица” на сцената на Рим­с­ката опера. Самата Фрачи влезе в ролята на феята Карабос.

България

Икономика

Спорт

Свят

Земеделие

По стъпките на Алпийската коза в Сакар планина

По стъп­ките на Алпийс­ката коза в Сакар планина

Няма как на бъл­гар­с­кия пазар да се издър­жаш с такава ниска изкупна цена на яреш­кото месо и козето мляко, категоричен е д-р Бранимир Синапов

Д…

Прочети още:

Loading...