Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб26092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Начална Пулев ще се бие за световната титла в Истанбул

Пулев ще се бие за световната титла в Истанбул

Мачът между Куб­рат Пулев и Антъни Джошуа вече е факт. Коб­рата ще се бок­сира срещу британеца за светов­ната титла в тежка категория на Меж­дународ­ната бок­сова федерация (IBF) през месец май в Истан­бул. Двубоят ще бъде на клуб­ния стадион на тур­с­кия гранд Бешик­таш — “Водафон Арена“, като допъл­нително ще бъде обявена и официал­ната дата, съоб­щава bTV. Така за трети път в рам­ките на шест години Коб­рата ще има шанс да стане световен шам­пион. През 2014 г. той загуби от украинеца Владимир Кличко в Хам­бург.

Сблъсък между по-големия от братя Пулеви и Антъни Джошуа тряб­ваше да има и през октом­ври 2017 г., но тогава кон­тузия поп­речи на бъл­гарина да се качи на ринга срещу светов­ния шам­пион.

Пос­лед­ният мач на Куб­рат, който има 28 победи и само една загуба на професионал­ния ринг, бе срещу американеца Рай­дъл Букър на 10 ноем­ври миналата година. Тогава 38-годишният бъл­гарин победи по точки в 10 рунда на галавечер във Фресно, Калифор­ния (САЩ).

Впос­лед­с­т­вие Коб­рата определи срещата като “най-важния мач“ в своята кариера, защото тя отвори вратите към битка за светов­ната титла в теж­ката категория на Меж­дународ­ната бок­сова федерация (IBF). Пояс, който Джошуа ще защитава след взетия реванш срещу Анди Руис в края на 2019 г. 30-годишният британец има 24 мача на профи ринга и само една загуба. 21 от победите на Джошуа са с нокаут.

България

Икономика

Култура

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

„Удовол­с­т­вие е да попад­неш в невероят­ния магичен, извън­земен, абсур­ден, смешен, трагичен Радич­ков свят, да се срещ­неш с Радич­ковите герои, т…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Главният мениджър на клуба Красимир Балъков разясни поредните треньорски рокади

Глав­ният мени­джър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков разясни после…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...