Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон21092020

Брой 180, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65286 BGN1 GBP = 2.14178 BGN1 CHF = 1.81499 BGN
Back Вие сте тук:Начало Начална ГЕРБ се скри от парламента

ГЕРБ се скри от парламента

Това е страх от протеста, руши се държавността, категорична бе Корнелия Нинова

ГЕРБ бой­котираха пар­ламента днес, в пленар­ната зала се оказаха само народни пред­с­тавители от БСП, ДПС и двама от ГЕРБ — пред­седателят на Народ­ното съб­рание Цвета Караян­чева и зам.-председателят на групата Алек­сан­дър Нен­ков.

Управ­ляващите за пореден път пок­риха премиера Бойко Борисов да не бъде изс­лушан в Народ­ното съб­рание.

По този повод лидер­ката на БСП Кор­нелия Нинова бе категорична: „Управ­ляващото мнозин­с­тво си нап­рави ритуално самоубийс­тво заради страх от протеста. Бъл­гар­с­кият народ видя наг­ледно как се руши дър­жав­ност и как се крадат народни пари.

За месец премиерът обеща и раз­даде 2 млрд. лв. без план как ще стабилизира икономиката. Бъл­гари, с вашите пари премиерът си купува допъл­нително време, за да си допълни онова чек­ме­дже.  Бойко Борисов твър­деше, че трябва да остане на власт, за да има пар­ламент, който да гласува закони. Днес вече сме и в инс­титуционална криза, мнозин­с­т­вото бламира пар­ламента. Дър­жавата е парализирана. Един­с­т­веният изход е оставка на кабинета и на пар­ламента и нови избори“.

България

Икономика

Култура

Почина леген­дарен барабанист

Бив­шият барабанист на британ­с­ката рок­г­рупа “Юрая Хийп“ Лий Кър­с­лейк почина вчера на 74 години, предаде ТАСС, като цитира музикал­ното издание…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

Земеделие

По стъпките на Алпийската коза в Сакар планина

По стъп­ките на Алпийс­ката коза в Сакар планина

Няма как на бъл­гар­с­кия пазар да се издър­жаш с такава ниска изкупна цена на яреш­кото месо и козето мляко, категоричен е д-р Бранимир Синапов

Д…

Прочети още:

Loading...