Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет25022021

Брой 39, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Начална БСП: Приберете джипката в гаража

БСП: Приберете джипката в гаража

Властта подари 140 млн. лева от българските пари на „Първа инвестиционна банка“, припомни проф. Румен Гечев

За по-малко от 3 минути, без никаква дис­кусия и въп­роси, е взето решението за раз­ход­ване на 140 млн. лева народна пара, които бъл­гар­с­кото общес­тво е подарило на богатите инвес­титори от “Първа инвес­тиционна банка“, въз­мути се от трибуната на Народ­ното съб­рание проф. Румен Гечев от БСП относно придобиването от Бъл­гар­ска банка за раз­витие на акции на „Първа инвес­тиционна банка“.

Гечев пов­дигна въп­роса, че дър­жавата няма пред­с­тавител в управ­лението на „Първа инвес­тиционна банка“: “Няма никакви гаран­ции, че тези 140 милиона ще носят някакви доходи на дър­жавата в след­ващите години. Това ще се окаже без­въз­мез­дна финан­сова помощ от бъл­гар­с­ките данъкоп­латци към двама доста богати инвес­титори”, предуп­реди депутатът социалист, който бе категоричен: „Идва времето на зат­варянето на багаж­ника на джип­ката и спирането на теча на парите на бъл­гар­с­ките данъкоп­латци”.

България

Икономика

Култура

Мариус Куркински с премиера на “Двубой“ в Народния театър

Чет­вър­тата пос­тановка на Вазовата “глума“ гледаме премиерно на 26, 27 и 28 фев­руари. Една от най-емблематичните пиеси на пат­рона на Народ­ния…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

Земеделие