Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 124, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Начална Лавров: Западът се провали в опита да изолира Русия

Лавров: Западът се провали в опита да изолира Русия

Всички ще усетят последиците от тоталната хибридна война срещу нас, заяви първият дипломат на РФ

Рус­кият вън­шен минис­тър Сер­гей Лав­ров каза вчера, че Западът е обявил “тотална хиб­ридна война“ срещу Русия и е трудно да се пред­с­каже колко дълго би продъл­жила тя, предаде Рой­терс.

В реч Лав­ров изтъкна множес­т­вото западни сан­к­ции срещу Мос­ква и под­черта: “Колек­тив­ният Запад ни е обявил тотална хиб­ридна война и пос­ледиците ще бъдат усетени от всички без изк­лючение“, каза Лав­ров.

“Нап­равихме всичко, за да избег­нем пряк сблъсък, но сега, когато предиз­викател­с­т­вото е отп­равено, ние, раз­бира се, го приемаме. Сан­к­циите не са нещо странно за нас: те почти винаги са били тук под една или друга форма“, заяви той.

Лав­ров каза, че опитите на Запада да изолира Русия са обречени на провал, и изтъкна важ­ността на отношенията на Мос­ква с Китай, Индия, Алжир и страните от Залива, допълва БТА.

България

Прокуратурата проверява договор на Лена Бориславова с ББР

Прокуратурата проверява договор на Лена Бориславова с ББР

Прокуратурата проверява договор на Бъл­гар­с­ката банка за раз­витие (ББР), свър­зан с Лена Борис­лавова. Това се раз­бра от пуб­ликация на начал­ник…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Двама българи стартират участието си в „Уимбълдън“ днес

Организаторите на „Уим­бъл­дън“ обявиха прог­рамата на тур­нира за днес. Така станаха ясни и приб­лизител­ните часове, в които на кор­товете ще изл…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие