Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря12082020

Брой 152, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65987 BGN1 GBP = 2.17694 BGN1 CHF = 1.82056 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Люпко Петрович засипа с похвали роден национал

Люпко Петрович засипа с похвали роден национал

Люпко Петрович засипа с похвали роден национал

Треньорът на ЦСКА отказа да говори защо капитана на „червените” Николай Бодуров не попада в групата

Треньорът на ЦСКА Люпко Пет­рович бе много доволен от успеха на тима му над Арда с 3:2. Специалис­тът бе радос­тен, че играчите му са издър­жали на сгъс­тения цикъл в пос­лед­ния месец. Сър­бинът засипа с пох­вали националът Крис­тиян Малинов и го оприличи с маратонец. “Очак­вах много труден мач, защото играхме с човек по-малко 70 минути срещу Зоря в реванша от тур­нира за Лига Европа, където се пред­с­тавихме дос­тойно. Съдията изигра голяма роля за нашето отпадане. Играем четвъртък-неделя 13 поредни мача. Поз­д­равявам фут­болис­тите, че издър­жаха. Днес опитахме да бъдем добре физически. Малинов беше като маратонец. Не спря да тича, нап­раво не мога да повяр­вам. Нямахме кон­цен­т­рация в дадени моменти и допус­нахме голове. Това е заради умората”, каза Пет­рович, след което отказа да говори за капитана на тима Николай Бодуров, който е отново не попадна дори в групата за двубоя срещу Арда.

ЦСКА победи с 3:2 Арда на стадион “Бъл­гар­ска армия“ в двубой от шес­тия кръг на efbet Лига. Тони Уот, Еван­дро и Али Соу бяха точни за “чер­вените“, докато за новака се раз­писаха Радос­лав Василев и Иван Коконов. Срещата се запомни с две неот­съдени дузпи в полза на ЦСКА, както и с края на головата суша на Али Соу.

Люпко Пет­рович бе пред­п­риел две промени в със­тава си срав­нено с гос­туването на Зоря. На пей­ката сед­наха Нуно Томаш и Али Соу, а титуляри бяха Отабор и Тони Уот. За Арда пък дебютира Спас Делев.

ЦСКА ще под­пише с още един нов фут­болист — фран­цузин. Той не е свободен агент и ще бъде закупен от “’чер­вените“. В момента въп­рос­ният играч минава медицин­ски прег­леди и ако всичко е наред ще под­пише с ЦСКА. Той е атакуващ фут­болист и така “чер­вените“ ще под­силят кон­курен­цията в предни позиции, съоб­щава “Топ­с­порт“.

До момента отборът се под­сили с Тони Уот, Греъм Кери, Диего Фаб­рини, Вив Соломон-Отабор, Денис Давидов, Гус­таво Бусато и Раул Албен­тоса.

България

Икономика

Loading...

Култура

„Пор­тал на два свята“ — Цари Мали град

Оперният фестивал се иткрива на 29 август с “Янините девет братя“

Софийс­ката опера и балет се готви за отк­риването на новия си фес­тивал „Порт…

Прочети още:

Loading...

Свят

Кървави сблъсъци в Беларус при протестите след изборите

Кър­вави сблъсъци в Беларус при протес­тите след изборите

Опозиционната лидерка Светлана Тихановска пристигна в Литва, след като е била задържана в в Минск за седем часа

Най-малко един човек е загина…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...