Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря05082020

Брой 147, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.66241 BGN1 GBP = 2.16509 BGN1 CHF = 1.81752 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Клоп: Фирмино е изключително важен за нас

Клоп: Фирмино е изключително важен за нас

Клоп: Фирмино е изключително важен за нас

Юрген Клоп отличи Роберто Фир­мино като изк­лючително важен фут­болист за Ливър­пул, след като нападателят стана пър­вият бразилец в историята на Вис­шата лига с 50 гола. Той се раз­писа при 3:0 срещу Бър­нли, но мени­джърът и феновете на Ливър­пул обожават и други негови качес­тва — тех­никата, пресата, пасовете и не на пос­ледно място — пос­тоян­с­т­вото и физиката.

“Надявам се да си остане така и той рядко да пропуска мачове. На няколко пъти отсъс­т­ваше и това не беше приятно, но Боби, какво да ви кажа за него, което още не знаете? Той е изк­лючително важен фут­болист за нас. Радва се да играе при нас и обожава колек­тива в отбора. Това му помага, раз­бира се. Помагат му и качес­т­вата на останалите. Когато има тол­кова много скорост около теб, ти може да си поз­волиш да играеш повече между линиите, да се позиционираш по-добре и да бележиш. Той е много важен фут­болист за нас“, заяви Клоп в интервю за liverpoolfc.com.

Роберто Фир­мино вкара гол с шут извън наказател­ното поле при победата срещу Бър­нли и Клоп смята, че това е бил най-добрият мач на неговия отбор срещу този съпер­ник.

България

Икономика

Култура

Свят

В Беларус започнаха 5-дневни избори за бъдещ президент

В Беларус започ­наха 5-дневни избори за бъдещ президент

В Беларус започна пред­с­рочно гласуване на президен­т­с­ките избори в общо 5767 сек­ции, включително 44 извън страната, предаде ТАСС.

Освен сегашн…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...