Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб26092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Треньорът на ЦСКА пак се оправда за загубата с умора

Треньорът на ЦСКА пак се оправда за загубата с умора

Треньорът на ЦСКА Милош Круш­чич се оправда след загубата с 0:1 от япон­с­кия Шонан Бел­маре на лагера в Мар­бея (Испания), като обясни че фут­болис­тите били уморени. Специалис­тът призна, че не е доволен от тима си през втората част, но под­черта, че в такива проверки е важно играчите да се под­гот­вят за пред­с­тоящите официални двубои. Поражението е второ за ЦСКА след 0:5 от Нюр­н­берг, а “чер­вените“ още не са вкарали гол в Мар­бея.

“През пър­вото полув­реме кон­т­ролирахме двубоя, като имахме положения, при които можехме да вкараме два гола. Не съм доволен обаче от второто ни полув­реме и от фут­болис­тите, които тогава влязоха в игра. Все още не сме 100% готови, днес отново бяхме уморени. Важ­ното е обаче да сме под­гот­вени за шам­пионата, а не за приятел­с­ките срещи. Правим по две тренировки на ден. През пър­вата част имахме две-три голови ситуации, но през втората нивото ни на игра спадна. Надявам се да дой­дат още нови попъл­нения, не ни е лесно. Нужна ни е свежа кръв на някои позиции. Трябва да раз­полагаме с раз­лични опции, ако искаме да играем с двама нападатели. Нямам инфор­мация за напус­кащи играчи” анализира пред­с­тавянето на ЦСКА Круш­чич.

На въп­рос дали е имало раз­говор с ръковод­с­т­вото след загубата от Нюр­н­берг с 0:5, сър­бинът отговори: „Не, нямаше такъв. Тази инфор­мация не е вярна.”

България

Икономика

Култура

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

„Удовол­с­т­вие е да попад­неш в невероят­ния магичен, извън­земен, абсур­ден, смешен, трагичен Радич­ков свят, да се срещ­неш с Радич­ковите герои, т…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...