Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон03082020

Брой 146, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.66553 BGN ↓ 1 GBP = 2.16669 BGN ↑ 1 CHF = 1.82039 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Венци Стефанов отправи тежки обвинения към футболен агент

Венци Стефанов отправи тежки обвинения към футболен агент

Венци Стефанов отправи тежки обвинения към футболен агент

Николай Жейнов шантажира младите футболисти и техните родители, заяви президентът на Славия

Президентът на Славия - Венци Стефанов, заяви пред Gong.bg, че мениджърът Николай Жейнов шантажира младите футболисти и техните родители. “Омръзна ми да слушам глупости и лъжи от лицето Николай Жейнов по адрес на футболисти, мои колеги и за трансфера на Филип Крастев в Манчестър Сити. Мениджъри като Жейнов пречат на развитието на младите футболисти. Имам доста да кажа по тази тема и да изложа сериозни аргументи. Този мениджър бил презентирал Филип на някакъв си лагер в Анталия. Невиждани глупости. Гледали го в контрола? И затова ли Манчестър Сити даде толкова много пари за Кръстев? Много е важно да се знае, че Филип сам се презентира с доброто си представяне. Той от малък е в Славия. Преди 10 години, още по времето на Тарханов, бяхме в град Самара и Филип остави отлични впечатления. От дете го познават в Русия. Нямам представа защо родителите на Кръстев имат доверие на Жейнов. Може би се е възползвал от това, че той невинаги е бил на терена. Това е нормално за неговите години. Когато един футболист е млад, представянето му е на приливи и отливи. Редува силни и слаби мачове. Самият Филип го знае и го е споделял с мен“, заяви Стефанов.

„Жейнов шантажира клубовете и родителите. Препоръчвам му да спре да го прави, тъй като не е здравословно. Случаят в Пловдив е самата истина. Заплашвал е свой колега заради футболист. Неслучайно мениджърът Калоян Иванов призна, че е викал полиция, тъй като с Жейнов е имало 6 якички момчета, които иначе нямат нищо общо с футбола. Жейнов работи с лъжи, шантаж и подмолно. Клубове като Арда и Локомотив (Пд) го изгониха. Славия също не иска да чува за него“, категоричен е президентът на Славия.

„Жейнов размахва договор. Искам да уточня, че това е предварително споразумение, което е конфиденциално. Явно е стигнал до него, тъй като се е заврял на родителите. Той няма нищо общо с трансфера. Постоянният договор не е в него. В трансфера на Филип участвахме аз, Петър Костадинов, Лъчо Танев и велик български футболист. Лично аз водих разговори с Чики Бегиристайн. Кръстев бил взимал по-ниска заплата от футболисти на Левски и Берое? Аз доколкото знам, в Левски има играчи с по 30-40 хиляди евро месечно. Договорът на Кръстев тепърва ще се разглежда. Сега взимал 10-20-30 хиляди? След 1-2 години може да започне да получава по 2 милиона на година. Сигурен съм, че с качествата, които притежава, ще си ги заслужи. Това е политиката на голяма империя като Манчестър Сити“, каза Венци Стефанов.

България

Петър Витанов: Мерките на властта са предизборни, а не антикризисни

Петър Витанов: Мерките на властта са предизборни, а не антикризисни

Българските пенсионери заслужават много повече от еднократни подаяния, заяви евродепутатът от БСП

„Новите мерки са опаковани като средства за...

Прочети още:

Loading...

Икономика

Loading...

Култура

160 антични предмета подреждат в Созопол

160 антични предмета подреждат в Созопол

Много антични предмети показват от 30 юли в Созопол. Акцент в експозицията е най-богатата колекция от предримска керамична пластика. Тя се п...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие