Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря05082020

Брой 147, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.66241 BGN1 GBP = 2.16509 BGN1 CHF = 1.81752 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Белчев с кредит за 1 година от Гриша Ганчев

Белчев с кредит за 1 година от Гриша Ганчев

Той ще получава 3 пъти повече от предния си престой на “Армията“

Новият треньор на ЦСКА Стамен Бел­чев ще получава 3 пъти по-голяма зап­лата от тази, която взимаше при пър­вия си прес­тоя на „Армията“, пише „Меридиан Мач“. Той бе начело на „чер­вените“ от есента на 2016 година до пролетта на 2018-а. Тогава треньорът зас­тъпи с временен статут, като само тряб­ваше да осигури прехода до след­ващия треньор. Тогава той водеше дуб­лиращия отбор на ЦСКА и бе най-удобният вариант. Бел­чев обаче изненада всички, след като пос­тигна добри резул­тати и най-важното — отборът играеше добър и нападателен фут­бол. Той не беше добре платен при пър­вото си зас– тъп­ване в отбора, но благодарение на резул­татите си сам успя да вдигне нивото си. Бел­чев взимаше 15 000 лева като треньор на Арда, но сега ще получава поне два пъти повече на „Армията“.

учил и една година пълен кредит на доверие от сил­ния човек в клуба Гриша Ган­чев. Той ще има необ­ходимото време, за да нап­рави отбора си според соб­с­т­вения си вкус. Извес­тно е, че Бел­чев залага на агресив­ния и нападателен стил, при който отборът му владее трайно топ­ката. Това ще донесе промяна в срав­нение с Люпко Пет­рович и Милош Круш­чич, при които тимът изг­леж­даше твърде защитно.

Стамен Бел­чев вече има думата и при определянето на селек­цията. Извес­тно е, че ЦСКА под­писа вече с 3 нови попъл­нения –Юрген Матей, Амос Юга и Юнус Сан­каре. Бел­чев е дал благос­ловията си и за тримата. Той призна по време на пър­вата си прес­кон­ферен­ция, че се водят преговори с още фут­болисти от чуж­бина, но не се наема с прог­нози дали те ще под­пишат с клуба. Ясно е, че амбициите на ЦСКА са да доведат големи имена тук, но повечето от клас­ните чуж­денци не се решават да дой­дат в Бъл­гария заради непопуляр­ното пър­вен­с­тво.

България

Икономика

Култура

Свят

В Беларус започнаха 5-дневни избори за бъдещ президент

В Беларус започ­наха 5-дневни избори за бъдещ президент

В Беларус започна пред­с­рочно гласуване на президен­т­с­ките избори в общо 5767 сек­ции, включително 44 извън страната, предаде ТАСС.

Освен сегашн…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...