Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон30112020

Брой 230, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Съперник на Лудогорец в Лига Европа с поредна победа преди мача в Разград

Съперник на Лудогорец в Лига Европа с поредна победа преди мача в Разград

Съперник на Лудогорец в Лига Европа с поредна победа преди мача в Разград

Съпер­никът на Лудогорец в Лига Европа — Ант­вер­пен, спечели с 3:1 като гост на Варегем в мач от деветия кръг на бел­гийс­кото пър­вен­с­тво и записа трета поредна победа. Ант­вер­пен бе догон­ващ в резул­тата след гол на Жан-Люк Домп за домакините в 7-а минута, но успя да обърне раз­воя на мача след почив­ката с попадения на Фарис Арун (57-а минута), Мар­тин Онгла (64) и Крис­тиан Бенавенте (90+4).

Тимът гос­тува в Раз­г­рад на Лудогорец в чет­вър­тък в пър­вия кръг от груповата фаза на Лига Европа.

Друг съпер­ник на Лудогорец – Тот­нъм, нап­рави реми при зав­ръщането на Гарет Бейл в тима и завърши при 3:3 с Уест Хям в среща от петия кръг на анг­лийс­ката Висша лига, макар да имаше аванс от 3:0 около десет минути преди края. “Шпорите“ започ­наха да вкар­ват още от пър­вата минута, в която Хьон-Мин Сон вкара с удар в обрат­ния ъгъл след пас на Хари Кейн. В 8-ата минута двамата раз­мениха ролите и Кейн се раз­писа за 2:0 със силен удар от границата на наказател­ното поле. Отново гол­майс­торът на Тот­нъм оформи класичес­кото 3:0 в 16-ата минута.

Уест Хям обаче показа, че не се е предал и в минутите между 82-ата и 85-ата върна два гола. Първо Фабиан Вал­буена се въз­пол­зва от добро цен­т­риране и намали резул­тата с глава (3:1), а две минути по-късно Давид­сон Сан­чес от Тот­нъм си отбеляза автогол за 3:2. Завър­налият се под наем от Реал (Мад­рид) в Тот­нъм Гарет Бейл можеше да реши всичко в продъл­жението на мача, негов първи след тран­с­фера, но пропусна да вкара от няколко метра. Пропус­кът му се оказа страшно важен, тъй като Лан­сини въз­с­танови равен­с­т­вото в пос­лед­ната минута (90+4′).

България

Икономика

Данъчна ваканция? Няма как да стане, твърди Ананиев

Данъчна ваканция? Няма как да стане, твърди Ананиев

Данъчна вакан­ция, отлагане на плащанията на фир­мите към хаз­ната, отмяна на аван­сови вноски, сък­ращаване на срокове по връщане на ДДС. Всичко…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Изкуственият интелект влиза в селското стопанство с програми за 9 млн. лева

Изкуственият интелект влиза в селското стопанство с програми за 9 млн. лева

През първите шест месеца изнесените аграрни стоки са с 30,1% повече на годишна база, показва годишен доклад за състоянието и развитието на з...

Прочети още:

Loading...