Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон18012021

Брой 11, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Голям отзвук на Острова след назначението на Алан Пардю

Голям отзвук на Острова след назначението на Алан Пардю

Голям отзвук на Острова след назначението на Алан Пардю

Новият технически директор на ЦСКА вече започнал да работи по селекцията на отбора

Медиите в Анг­лия обявиха за сен­зационна и шокираща новината с наз­начението на Алан Пардю за тех­нически дирек­тор на ЦСКА. Мес­т­ните издания твър­дят, че основ­ната цел на бив­шия мени­джър на Уест Хям, Крис­тъл Палас, Нюкасъл и други анг­лийски тимове е да помогне на „армей­ците“ да спечелят първа титла от 2008 година насам.

“Алан Пардю се присъедини към бъл­гар­с­кия ЦСКА като тех­нически дирек­тор. Клубът е спечелил 31 титли на страната, повече от всеки друг тим. Миналият сезон завърши на второ място в елита. В момента ЦСКА се намира на трета позиция в пър­вен­с­т­вото и на чет­върта в група “А“ на Лига Европа“, инфор­мира „Скай спорт“.

Материалът в „Дейли мейл“ е със заг­лавие:“ Алан Пардю нап­рави шокиращ ход и стана тех­нически дирек­тор на най-успешния клуб в Бъл­гария — ЦСКА“. “Алан Пардю се е договорил с бъл­гар­с­кия ЦСКА да стане новия тех­нически дирек­тор на клуба след кратък прес­той в АДО Ден Хааг. Това ще бъде пър­вият път в кариерата му, в който заема тази роля. ЦСКА е най-успешният клуб в Бъл­гария, въп­реки че през пос­лед­ния сезон завърши на второ място. В момента тимът е воден от Бруно Акрапович“, пише в инфор­мацията.

“Алан Пардю се завърна във фут­бола, след като бе наз­начен за тех­нически дирек­тор на ЦСКА. За пос­ледно бив­шият мени­джър на Нюкасъл бе край тъч­линията на нидер­лан­д­с­кия клуб АДО Ден Хааг. Сега той ще се изкачи по етажите, като за първи път ще изпъл­нява ролята на тех­нически дирек­тор“, инфор­мира „Мирър“.

“Бив­шият мени­джър на Уест Хям и Нюкасъл Алан Пардю се присъедини към бъл­гар­с­кия ЦСКА като тех­ния тех­нически дирек­тор. Това ще е пър­вата подобна роля в неговата кариера, в която е водил осем отбора досега. ЦСКА, или “чер­вените“ и “армей­ците“, както ги наричат, са спечелили рекор­д­ните 31 титли на Бъл­гария, като пос­лед­ната е през сезон 2007/2008. Клубът обяви, че Пардю вече е “част от голямото чер­вено семейс­тво“, съоб­щава ВВС. “Добре дошъл на “Армията“, гос­подин Пардю, ЦСКА наз­начи нов тех­нически дирек­тор“, е озаг­лавен материалът на „Гар­диън“ “Алан Пардю се присъедини към ЦСКА, като тех­ническки дирек­тор на клуба. Бив­шият мени­джър на Крис­тъл Палас и Нюкасъл напусна АДО Ден Хааг, след като договорът му бе прек­ратен през април. Той ще заеме поста си в бъл­гар­с­кия клуб, поз­нат, като “армей­ците“ вед­нага, след като в пос­лед­ните месеци работеше, като фут­болен комен­татор. ЦСКА са спечелили рекор­д­ните 31 титли в Бъл­гария, но нито една от 2008 насам, след като през миналия сезон завър­шиха на второ място. Бив­шият нападател на Бар­селона Христо Стоич­ков е акционер в ЦСКА, след като прекарва шест години в клуба преди да замине за Испания“, се казва още в инфор­мацията на анг­лийс­кия вес­т­ник.

Новият тех­нически дирек­тор на ЦСКА Алан Пардю вече работи по зим­ната селек­ция. Популяр­ният анг­личанин почти е договорил цен­т­рален защит­ник. Става въп­рос за фут­болист с голям опит по британ­с­ките терени, носил е екипа и на холан­д­ски тим.

Пардю е очак­ван в София днес, а в чет­вър­тък той ще наб­людава мача от груповата фаза на Лига Европа между ЦСКА и Ѝ?ънг Бойс от 19:55 ч. на национал­ния стадион „Васил Лев­ски“.

България

Икономика

Loading...

Култура

Мюзикълът „ШРЕК“ е отново в Софийската опера

Мюзикълът „ШРЕК“ е отново в Софийската опера

Гост-режисьор от Бродуей - Уест Хайлър

Софийс­ката опера и балет пред­с­тави за първи път в Бъл­гария през фев­руари миналата година мюзикъла „Шре…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие