Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря30092020

Брой 187, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67595 BGN1 GBP = 2.16095 BGN1 CHF = 1.80827 BGN
Back Вие сте тук:Начало Свят (2) Бивш тим на Бербатов ликува в най-скъпия мач във футбола

Бивш тим на Бербатов ликува в най-скъпия мач във футбола

Бивш тим на Бербатов ликува в най-скъпия мач във футбола

Един от бив­шите тимове в със­тезател­ната кариера на Димитър Бер­батов Фулъм победи Брен­т­форд с 2:1 след продъл­жения на “Уем­бли“ във финал­ния плейоф на Чем­пиън­шип и си спечели промоция за елит­ната анг­лийска Висша лига. Срещата е назовавана като най-скъпата във фут­бола и гаран­тира на победителя както билет за елита, така и около 150 милиона паунда. В редов­ното време двата тима не успяха да си вкарат гол, а в продъл­женията Джо Брайън (105, 117) се превърна в герой за лон­дон­чани с двата си гола, пър­вият от които след грешка на вратаря Дей­вид Рая при пряк свободен удар от далечна дис­тан­ция. Хен­рик Дал­с­гаард (120+4) само оформи край­ния резул­тат в пос­лед­ните секунди.

Така Фулъм бързо се завърна във Вис­шата лига след само една година отсъс­т­вие, а за най-високото ниво на анг­лийс­кия фут­бол преди това се класираха още Лийдс и Уест Бромич. Брен­т­форд не е играл в елита на Анг­лия от 1947 година и си остава в Чем­пиън­шип.

България

Икономика

Култура

Спорт

Земеделие

Фермата на Ана от Болярово е действаща, но оставаме в черния списък

Чрез решение на Вър­хов­ния админис­т­ративен съд е отменена заповедта на Изпъл­нител­ния дирек­тор на ОДБХ — Ямбол за заличаване на живот­новъд­ния …

Прочети още:

Loading...