Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон03082020

Брой 145, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.66553 BGN ↓ 1 GBP = 2.16669 BGN ↑ 1 CHF = 1.82039 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало Земеделие (2) БЪЛГАРСКИЯ ТУРИЗЪМ Е ВЪЗМОЖЕН

БЪЛГАРСКИЯ ТУРИЗЪМ Е ВЪЗМОЖЕН

Почивните бази на Централния кооперативен съюз са пример за професионализъм на екипа, удобство, качествено обслужване и добра хигиена

В последните месеци все по-актуално звучи темата за българския туризъм и неговото оцеляване като един от отраслите, който носи над 10% от БВП годишно. В тази област на българската икономиката кризата се усети може би най-силно. Но проблемите на туристическият бранш в България не са от днес. Всяка година нашите сънародници поемат по пътищата, водещи основно към Гърция, а не рядко и Турция е примамлива дестинация. Обикновено мотивите ни са, че в съседните нам държави получаваме по-добър продукт срещу съответната цена - по-добро настаняване, по-добро обслужване, по-чисти плажове и т.н.. Но всъщност въпросът е дали и тук, в България, можем да намерим същите, а дари по-добри условия, за да осъществим така желаната от нас ваканция?

Българският туризъм е възможен. Примерът, който ще дам е хотелски комплекс “МЕЛСА КООП“ в Несебър. Хотелът е част от веригата хотели и почивни бази на Централния кооперативен съюз. Намира се в новата част на града, но е съвсем близо до Стария град. Домакините предлагат всичко необходимо за един летен турист - удобно обзаведени стаи, прекрасни вътрешен и външен басейни, рехабилитационен център и фитнес зала. Кухнята е превъзходна и предлага всичко, което бихме оценили като качествена храна. Спазват се всички изисквания за подържане на добра хигиена в целия хотел - не само, защото днес сме в условия на епидемия.

Но най-важното от всичко е чудесния екип на хотел “МЕЛСА КООП“. Прекрасни професионалисти, които всекидневно се стремят да задоволят всички прищевки на своите гости. Благодаря на Галя Янакиева и целия й екип за това, че доказват тезата, че можем да намерим подходящото място за отдих тук в България.

И, да - българският туризъм е възможен!

Любомир Георгиев

Централният кооперативен съюз е собственик на 7 хотелски комплекса, 6 самостоятелни къщи за гости, както и на специализирана болница за рехабилитация в град Банкя. Кооперативните  комплекси, работещи под марката “КООП - Вашето място за почивка“, все повече се налагат като верига предлагаща на своите клиенти креативни и атрактивни туристически пакети, както и висококачествени медицински и балнеоложки услуги. И през последните години Централният кооперативен съюз поетапно реализира мащабна инвестиционна програма за цялостно модернизиране и реновиране на хотелските и балнео комплекси, за да могат да отговарят на изискванията на своите посетители. В началото на 2017 бе открит новия четиризвезден градски хотел КООП, намиращ се в идеалния център на София.

България

Петър Витанов: Мерките на властта са предизборни, а не антикризисни

Петър Витанов: Мерките на властта са предизборни, а не антикризисни

Българските пенсионери заслужават много повече от еднократни подаяния, заяви евродепутатът от БСП

„Новите мерки са опаковани като средства за...

Прочети още:

Loading...

Икономика

Loading...

Култура

160 антични предмета подреждат в Созопол

160 антични предмета подреждат в Созопол

Много антични предмети показват от 30 юли в Созопол. Акцент в експозицията е най-богатата колекция от предримска керамична пластика. Тя се п...

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят